Termeni si conditii

Multumim ca ati accesat Justnails.ro

Vizitarea site-ului si/sau plasarea comenzilor pentru produse implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Site-ul Justnails.ro este detinut de societatea SC TIERRA SERV COM SRL , sediul in Bucuresti , Str. Emil Racovita Nr. 27, Bl. A3, Ap. 1, Sector 4, CUI : 21293817  – J40/4659/2007.

 1. Definirea notiunilor utilizate:

Vanzator – Justnails

Cumparator – Orice Persoana fizica sau Juridica care isi face un Cont in site si efectueaza o Comanda

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre  Justnails (electronic, telefonic etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Justnails si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Cont – Sectiunea din site formata dintr-o adresa de mail si o parola care permite inregistrarea in magazinul online si contine informatii despre client/cumparator si istoricul sau in site.

Comanda – Un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia de a cumpara bunuri si servicii de pe site

Bunuri si Servicii – Orice produs sau serviciu listat in site

Campanie – Actiunea de a promova in scop comercial produse cu un numar finit si pentru o perioada limitata de timp stabilite de catre vanzator

Contract – Reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator , fara prezenta fizica a cumparatorului si vanzatorului.

 1. General
 • Prin inregistrarea unei comenzi pe site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail sau telefonic) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale
  • Anulare comenzi – Se poate intampla ca o comanda sa nu poata fi expediata din diverse metode (lipsa stoc, produs indisponibil, date livrare incomplete). Clientul va fi contactat si/sau prin e-mail. In cazul in care clientul nu raspunde pe nicio cale la 24h de la plasarea comenzii, aceasta se va considera anulata.
  • Accesul Cumparatorului – Justnails isi rezerva dreptul de a limita posibilitatea utilizarii cumparatorului la unele modalitati de plata in cazul in care se observa o reavointa in desfasurarea contractului
  •  Tarifele prezentate pe site-ul nostru sunt exprimate in RON si contin TVA.
  • Pretul final platit de comparator este compus din pretul produsului/ serviciului plus taxa de transport. In cazul in care se efectueaza doua comenzi diferite, acestea nu se vor cumula.
  • Informatiile folosite pe site-ul www.justnails.ro pentru descrierea produselor sau serviciilor ( poze, descrierei, prezentari) sunt utilizate cu scop de prezentare neatragand obligatii contractuale din partea vanzatorului.
  • Continutul site-ului nostru nu poate fi copiat, fiind proprietatea exclusiva Justnails.
 1. Comanda
 • Clientul/ Cumparatorul efectueaza o comanda plasand in cosul de cumparaturi produse , comanda finalizandu-se prin efectuarea platii.
  • Comanda minima acceptata pe site-ul nostru este de 50 lei
  • Plata comenzii se poate face in avans prin card bancar sau prin ramburs, la primirea coletului.
  • In cazul in care plasati comanda dorind transportul cu posta romana, va trebuis a va prezentati la oficiul postal pentru ridicarea coletului.
 1. GDPR

În desfășurarea relației contractuale, Tierra Serv Com S.R.L. colectează și prelucrează datele personale ale dumnevoastra, în conformitate cu legislația în vigoare, în modalități care asigură confidențialitatea și securitatea adecvată a acestor date, în vederea asigurării protecției împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, aplicând prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR).

Scopul prelucrării: Datele cu caracter personal ale dumnevoastra comunicate în legatura cu acest contract vor fi prelucrate de  Tierra Serv Com S.R.L. doar in scopul executării prezentului contract.

Categorii de date: Datele cu caracter personal colectate și prelucrate în vederea executării prezentului contract sunt următoarele: nume și prenume, adresă, serie și număr carte de identitate, CNP, număr de telefon, e-mail.

Datele personale ale dumnevoastra comunicate în cadrul prezentului contract pot fi transmise de  Tierra Serv Com S.R.L.  autorităților publice, în conformitate cu obligațiile legale care îi revin acestuia. Tierra Serv Com S.R.L. va asigură dreptul la informare și acces la datele cu caracter personal, dreptul la rectificare, actualizare, portabilitate, ștergere, la restricționare și opoziție în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

Datele personale ale dumnevoastra sunt păstrate de către  Tierra Serv Com S.R.L. pe întreaga perioadă de executare a contractului și ulterior încetării acestuia, în conformitate cu prevederile legale referitoare la arhivarea documentelor.

RETUR

Conditii de retur pentru Produsele Justnails. Conform Ordonantei Nr 34/2014, produsele se pot returna in 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Clientii pot returna produsele daca respecta urmatoarele conditii.

Cosmetice:

Eticheta Originala

Sigilate

Fara urme de deteriorare

Aparatura :

Eticheta originala

Fara urme de deteriorare sau interventii neautorizate

Fara ambalaj deteriorat

Pentru cerere de retur va rugam sa ne contactati la adresa de E-mail contact@justnails.ro – Cumparatorul va fi obligat sa achite pretul transportului pentru produsul returnat.