Politici confidentialitate

Sc Tierra Serv Com Srl Opereaza Site-ul www.justnails.ro. Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta un factor foarte important pentru societatea noastra. Sc. Tierra Serv Com SRL – Str. Emil Racovita Nr. 27 Bl. A3, Ap.1, Sector 4, Bucuresti in calitate de operator de date cu caracter personal.

SC Tierra Serv Com Srl nu ofera si nu trimite datele dvs catre terti, decat in scopul realizarii contractului incheiat( Firme Curierat, Furnizori de servicii IT). Sc Tierra Serv Com Srl poate trimite periodic, dar nu mai mult de o informare pe luna, oferte sau reduceri de pe acest site.

DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Nume

Prenume

Numar Telefon

Adresa Fizica

Adresa Livrare

Adresa E-Mail

Date referitoare la modul in care folositi www.justnails.ro Comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul www.justnails.ro

Datele pe care la folositi la crearea unui cont

Daca pentru a va crea un cont folositi platforme de socializare, vom prelucra datele specifice profilului dumneavoastra.

PENTRU CE FOLOSIM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Marketing: 

E-mail – Pentru a va tine la curent cu ofertele noastre

Nume și prenume – Pentru a va comunica intr-un mod personal
E-mail – Informatie necesara pentru transmitere newsletter

Prelucrarea acestor date au la baza acceptul dumneavoastra. In cazul in care doriti sa nu mai primiti newsletter de la noi, apasati butonul de dezabonare de la sfarsitul mailului.

Durata prelucrarii datelor: Vom stoca datele dumneavoastra respectand termenul legal,atata timp cat este nevoie sa va tinem la curent cu serviciile noastre. Puteti cere stergerea contului la adresa de e-mail Contact @justnails.ro

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care va sunt gestionate datele., ne puteti scrie la adresa contact@justnails.ro.Responsabilul cu prelucrarea datelor va analiza cererea dumneavoastra si va incerca sa o rezolve.